Székirodai masszázs

Az amerikából származó manager masszázs - székesmasszázs - rohanó világunk egyik legpraktikusabb szolgáltatási formája. Európába nagyjából tizenöt éve érkezett el kaliforniai orvosok találmányaként, akik több masszázsformát ötvöztek egy húsz, huszonöt perces kezelésbe. Elsősorban az akupresszúrás és energiarendszerrel foglalkozó masszázsokat, illetve a svédmasszázs egyes részeit vették alapul.

A több órán át számítógép előtt, vagy konferencián töltött ülőmunka kellemetlen hatásait tudjuk enyhíteni ezzel a ruhában történő kezeléssel.
A menedzsermasszázs segítségével akár a munkahelyünkön is lehetőségünk van egy kis pihenésre, lazításra, amely több órán át tartó frissességet ad, fokozva ezzel a teljesítőképességet.

Előnyei / pozitív hatásai

Kontraindikációk

Optimális körülmények

Egy-egy székirodai masszázs nagyjából húsz-huszonöt percig tart. Éppen ezért fontos előre tisztázni, hogy hányan szeretnének résztvenni a programon, pontosan azért, hogy senki ne várjon feleslegesen arra, hogy átélje ezt a rövid, ámde meseszerű élményt. Éppen ezért, ha irodába visszük ezt a masszázst, szükségünk lehet vagy egy kapcsolattartóra, vagy a résztvevők telefonszámára, ha esetleges csúszás, vagy csere jön közbe.
Lényeges kérdés a helyiség hőmérséklete és szellőztethetősége is. Mivel ruhában történik a masszázs, nem kell melegebbnek lennie, mint amiben jól érzik magukat munka közben a vendégek. Kiemelten fontos azonban, hogy ne üzemeljen a páciensre vagy a masszőrre fújó klíma, illetve lehetőség legyen arra, hogy az erős napfény ne melegítse be túlzottan a masszázsteret.
A helyiségben a masszőr által vitt masszázsszéken kívül egy kis asztalra is szükségünk van, ahol olyan kellékeket tartunk, mint kéz- és masszázsszék-fertőtlenítő.
Az időbeosztás kialakításában fontos szerepet játszik az is, hogy a masszázstértől milyen távolságban található a mosdó.

Ezt a szolgáltatást tehát cégeknek, vagy rendezvények, családi napok szervezőinek lehet érdemes megrendelnie, hiszen a jól végzett gyors kezelés eredménye a kellemes, ellazult, de egyben felfrissült közérzet.