Magamról


Mix Csabi
Miért is Mixcsabi?
A válasz egyszerű: a masszázs mellett a hangosítás az, melyben úgy érzem, hogy megtaláltam magam, és 2013 őszétől az életem része lett.

A nevem Miks-Rédai Csaba, és 1983. május 21-én születtem.
Az első nyolc iskolai évemet - ahogy akkoriban még sokan - a Vakok Általános Iskolájában jártam, ezt követte az integrációban és kamaszkorban eltöltött négy év a Teleki Blanka Gimnáziumban.
Egészen fiatal koromtól igyekeztem tágítani, feszegetni a határaimat, és az egyetemen, az ELTE történelem és magyar - később tanárképzés - szakán, majd a Bessimeon, a Masszázs Oktatási Központ és a Stúdium-Mecsek Oktatási Központ tanfolyamain szélesíteni elméleti és gyakorlati ismereteimet.
A masszázs mellett a hangosítás és a stúdiózás volt az, amiben úgy érzem, hogy megtaláltam magam - 2007-ben barátaim segítségével felépítettünk egy kis házistúdiót, mely, mint minden az életben, fejlődik és alakul.
2013 őszén vettem részt az első masszázsképzésemen a Bessimeon Központ frissítő-svédmasszázs tanfolyamán, melyen a színvonalas elméleti és gyakorlati oktatásnak köszönhetően nagyon sokat tanultam, de hatalmas köszönettel tartozom Demeter Viktor barátomnak is, aki rengeteget segített az előzetes felkészülésben.
Az, hogy az ember fogyatékossággal élve saját válalkozásba kezd, akarva-akaratlanul szemléletet formálhat, ahogy a vakságból adódóan rengeteg beszélgetés egyben érzékenyítés is az életemben. Elég, ha arra gondolunk, ha valaki az egyes élethelyzetekben alkalmazott megoldásaimra kérdez rá.
Úgy gondolom, hogy az ehhez hasonló természetes kérdések és az azokra adott egyértelmű válaszok viszik előre a világot.
2015 nyarán még két képzéssel bővültek ismereteim a Masszázs Oktatási központban, a cellulit- és a szék-irodai masszázsokkal.
A szalon megnyitásával első képesítésem megszerzését követően ugyan vártam két évet, de egyrészt ezzel ünnepeltem meg az első sikeres vizsga évfordulóját, másrészt ezek a hónapok sem teltek el masszírozás nélkül. Gyakorlatom elmélyítése céljából családtagjaim és barátaim, ismerőseim feküdtek a masszázságyon a kezem alá, illetve a Lepkeháló egyesület önkéntes masszőreként dolgoztam a Masszázs Budapesten szalonban, résztvettem városi rendezvényein, többek között a 2015, 2016, valamint a 2017. szeptemberében Budapest X. kerületében tartott egészségnapokon, 2016. nyarán pedig motorostalálkozókra vittem el a masszázst, ekkor már saját szalonom égisze alatt.
A 2016-os év sem telhetett el új ismeretek megszerzése nélkül - részt vettem a Stúdium-Mecsek Oktatási Központ áprilisi talpreflexológia tanfolyamán, ahol az oktatás során úgy érzem, hogy kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy számomra is jól elsajátíthatóan mutassák be a tananyagot.

Miért is szerencsés vak masszőrhöz, vagyis hozzám jönnöd?

Bizonyára olvashattál vagy hallhattál azokról a pozitív sztereotípiákról, hogy a vakoknak mennyivel kifinomultabb a tapintása, vagy mennyivel érzékenyebb a hallása.
Bárki számára tény, hogy jobban rá vagyunk kényszerítve fülünk, orrunk, kezünk használatára, ha nem látunk. Hogy ezek mennyire lesznek erősek, egyrészt rajtunk múlik, másrészt adottság, csakúgy, mint izmaink fejleszthetősége.
A vakok önállósága és tapintókészsége is különbözik, én úgy érzem, és az eddig a kezem alatt ellazuló vendégeim is azt mondják, hogy kifejezetten jó a tapintásom, és hamar megtalálom az izmokban jelenlévő csomókat.
Vitathatatlan, hogy a masszázsok jelentős része előtt le kell vetned a ruházatod egy részét. Egy dolog biztos: nem foglak a szemeimmel végigmérni.


A masszázshelyiség
Amennyiben úgy érzed, hogy otthonos környezetben szeretnél ellazulni, fél, egy vagy másfél órára kikapcsolni, vagy a számodra oly zavaró narancsbőrtől megszabadulni, hívj bátran a 06-70-614-30-78-as telefonszámon, és gyere el a 2030. Érd, Bajcsy-Zsilinszky utca 89. alatt található, újonnan épült szalonomba, mely szeretettel vár a jó közérzet szolgálatában!