Kinek jó a masszázs?

A masszázs mindenkinek jó lehet, kivéve természetesen azokat, akiknek a masszázs ellenjavallatai alapján, egészségük megőrzése végett nem szabad ilyen kezelésen részt venni.

A masszázs kortól, nemtől, testalkattól függetlenül ajánlható mindenkinek, aki hisz az érintés erejében, egy kis kényeztetést szeretne csempészni a rohanó hétköznapokba, ellazulni vágyik, bármilyen végtag- vagy izomfájdalom nehezíti meg a mindennapjait, vagy hiszi, hogy nem feltétlenül csak gyógyszerrel kell kezelnünk bizonyos panaszokat.

Vannak olyan esetek, amikor az ellazuláson, relaxáción túl kifejezetten fontos az egészségünk megőrzésében, vagy javításában a masszázs, az alábbiakban ezekről olvashatsz.

A ruházat előtt érdemes a szégyenérzettől megszabadulnod, hiszen a masszőr a Veled megbeszéltek szerint kezel. Javaslatot tesz arra, hogy hogyan változtathatsz ezeken a vonásokon, de semmiképpen nem ítél el, hiszen elsődleges hivatása a segítség, a Te jó közérzeted biztosítása!

Érdemes ezekre a javallatokra és ellenjavallatokra annak figyelmét is felhívnod, akinek úgy ajándékozol masszázst, hogy még nem járt ilyen helyen.
Számára lehet, hogy ez lesz az első alkalom és neked, valamint nekem is fontos, hogy milyen élményekkel távozik a kezelés végén.