Az előző oldalakon megismerhetted a masszázs jótékony hatásait, és azokat az eseteket, amikor nem ajánlott, sőt nem is szabad masszázsra jönnöd, valamint a bemutatkozásommal talán egy kicsit ismerősként tekinthetsz rám, akár az első találkozás előtt is.

Bejelentkezésedet a +36706143078-as telefonszámon (WhatsAppon is) várom.

A szalon Érden, a Bajcsy-Zsilinszky út 89. szám alatt található. Google Maps link itt

Érdemes most az árakat is sorra vennünk!

30 perces svéd, talp, vagy migrénmasszázs 3000 FT

Ilyenkor kifejezetten a fájós, terhelt részekkel foglalkozunk, a masszázs kezdete előtt természetesen megbeszéljük, hogy mely testrészt masszírozzuk.
Ezt az időt annak ajánlom, aki kifejezetten csak egy-egy testtájára szeretne koncentrálni. Ez lehet a két láb, a hát, a váll, és a nyak, a fej, vagy a talp.
Meggyőződésem, hogy talpunkon hordjuk a testünket. Egy fárasztó nap végén mindenkinek jóleső érzés az, ha lábukat masszírozzák.
A harminc perces talpmasszázst azoknak ajánlom, akik egy rövid, de intenzív relaxáció mellett szeretnék segíteni szervezetük belső folyamatainak elindítását, működését.
A migrénmasszázst is érdemes kipróbálnod, elsősorban megelőzési céllal. Lágy mozdulatokkal végzett félórás kikapcsolódásról van szó, rengeteget tehetsz fejfájásaid gyengüléséért.

60 perces svéd, talp, vagy migrénmasszázs 6000 FT<

Ezt az időtartamot annak javaslom, aki egy teljes testes kényeztető masszázsal szeretne ellazulni, felfrissülni, vagy mindkét talpának fél-fél órát szeretne adni, ezzel még intenzívebbé téve a reflexológia áldásos hatásait, migrénmasszázs esetén pedig egy intenzív lazító, a fejizmokat, és a véráramlást segítő kezelést szeretne, megelőzni szeretné a fejfájást, a migrénes rohamokat.

90 perces svédmasszázs 9000 forint

Ezt a kiemelten hosszú ideig tartó masszázst annak javaslom, aki alaposságra törekszik. Ezen idő alatt a talpadtól a fejedig masszírozlak át, kérésed esetén a hasadat, és a mellkasodat is.


Itt le kell szögeznem, hogy egyetlen kezelés a legritkább esetben fog teljes, sokáig tartó eredménnyel zárulni, amennyiben lehetőséged van rá, érdemes rendszerességet beiktatnod mindennapjaidba.

Masszázsok ajándékkártyája

Az ajándékkártya lényege, hogy egy-egy jeles nap alkalmára — születésnap karácsony stb. — masszázst adhattok szeretteiteknek.
Érdemes belegondolnotok abba, hogy megajándékozott szerettetek esetleg még nem járt soha ilyen helyen, ezért ne vásároljatok sok alkalmas masszázst elsőre, hiszen számára ez egy újszerű élmény lesz.

Az ajándékkártya érvényességi ideje három hónap.

Bérletek

A bérletet azoknak ajánlom, akik már jártak nálam néhányszor, tudják, hogy mire számíthatnak a kezeléseken. Az elmúlt években sokan sok fajta bérletet vásároltak tőlem, ezért néhány gondolatomat engedd, hogy megosszam veled. Mint minden bérletnek, ennek is van lejárati ideje, attól függetlenül, hogy hány alkalmas bérletet vásárolsz, ezért a bérlet azok számára opció, akik pontosan tudják, hogy mikor, hány alkalommal tudnak jönni masszázsra. Ebben az esetben fix időpontot beszélünk meg.
A bérlet vásárlásával ugyanakkor némi kedvezményt is elérhetsz összességében, ebben az esetben azonban egyben kell egy nagyobb összeget kifizetned.

30 perces 5 alkalmas svéd, talp, vagy migrénmasszázs: 13500 Forint. A bérlet érvényességi ideje 7 hét.
30 perces 10 alkalmas svéd, talp, vagy migrénmasszázs: 27000 Forint. A bérlet érvényességi ideje 14 hét.
60 perces 5 alkalmas svéd, talp, vagy migrénmasszázs: 27000 Forint. A bérlet érvényességi ideje 7 hét.
60 perces 10 alkalmas svéd, talp, vagy migrénmasszázs: 54000 Forint. A bérlet érvényességi ideje 14 hét.
90 perces 5 alkalmas masszázs 45000 Forint. A bérlet érvényességi ideje 7 hét. Ebben az esetben a kezelés menetét megbeszéljük, hiszen a másfél óra kényelmesen felosztható, svéd, talp, és migrén masszázsokra is.
90 perces 10 alkalmas masszázs 81000 Forint. A bérlet érvényességi ideje 14 hét. Ebben az esetben a kezelés menetét megbeszéljük, hiszen a másfél óra kényelmesen felosztható, svéd, talp, és migrén masszázsokra is.

Természetesen, amennyiben a kezelés az én hibámból nem valósul meg a bérletek idõtartama is módosul.

Kérlek, ha bármely okból kénytelen vagy lemondani az idõpontodat, jelezd felém, ellenkezõ esetben a következõ alkalommal a bérlet alkalmaiból levonásra kerül, iletve a nem lemondott kezelést a következõ alkalommal ki kell fizetned. Bárkinek közbe jöhet bármi, természetesen, ha én betegszem le, én is jelezni fogom feléd.
Megértésedet köszönöm.