Vannak néhányan olyanok, akik már jártak masszázson, akár nálam, akár más szalonban, vagy fürdőben – azok számára talán ez a rész nem lehet érdekes, viszont, ha még nem voltál masszíroztatni, akkor érdemes lehetnek ezen sorok is a figyelmedre.


Amennyiben első alkalommal keresel fel masszőrt, kérlek olvasd el a
masszázs javallatait és a masszázs ellenjavallatait. Ezt vagy ezen az oldalon tudod megtenni, vagy a szalon falán kinyomtatva fogod megtalálni.


Az időpontfoglalás leggyorsabb módja a telefonos bejelentkezés: mivel headsettel használom a telefont, szinte minden esetben tudom fogadni hívásodat, amennyiben mégsem, számod kijelzése esetén vissza foglak hívni.
Amennyiben a facebookon, vagy a szalon e-mailcímén kérsz időpontot, természetesen arra is válaszolok, amint géphez ülök, de addig is kérem a türelmedet, hiszen kezeim többnyire foglaltak. 😀


A szalon két egymástól különválasztott helységből áll, a masszázshelység télen, vagy hűvösebb idő esetén fűtött, nyáron hűtött. Amennyiben fázós, vagy nagyon szégyenlős vagy, érdemes lehet hoznod magaddal takarót, vagy törülközőt, amivel be tudod takarni az éppen nem masszírozott testrészeidet, természetesen, amennyiben szólsz nekem, én is tudok takarót biztosítani számodra.


A legnagyobb személyes kényelem érdekében lehetséges, és ajánlott saját lepedő használata. Amennyiben ez nem áll módodban, vagy elfelejted, én a lefertőtlenített ágyat tiszta papírlepedővel terítem le, ez azonban nem fedi le a teljes masszázságyat, ezért én a saját lepedőt ajánlom mindenkinek.

Térjünk rá a masszázsok időtartamára!

Fél órás masszázs

A harminc perces masszázsnál érdemes egy-egy testrészt kiemelten masszíroztatni, akár a lábat, akár a talpat, vagy a hátat, és a vállakat, valamint a nyakat. Ez a kérés esetén relaxáló, vagy erősebb masszázs azok számára lehet ideális, akiknek rohanó életükben néhány percce jut arra, hogy betérjenek hozzám, vagy úgy érzik, többször szeretnének rövid, intenzív kikapcsolódást, de a migrénmasszázs is kérhető ebben az időtartamban.

Egy órás masszázs

Ezt a hatvan perces masszázst azoknak ajánlom, akik több testrészt szeretnének átmasszíroztatni, vagy egy hosszabb relaxációval szeretnék kényeztetni magukat. Itt lehetőség van egy-egy testrész kiemelt masszázsára, de arra is, hogy minden részt egyforma idővel vegyük gondjainkba. A hatvan perc tökéletes időhossz az alapos migrénmasszázsra is.

Kilencven perces masszázs

Ezt a másfél órás masszázst olyan vendégeimnek ajánlom, akik igazán alaposan szeretnék magukat átgyúratni, vagy akik egy fél órás talpmasszázst követően egy egy órás teljes testmasszázsban gondolkodnak.

Százhúsz perces masszázs

Az évek során több olyan vendég is betért hozzám, aki még ezen időtartamokon is túl szerette volna a masszázs nyújtotta pozitív hatásokat élvezni. Velük egy egyénileg összerakott két órás masszázst tudunk megbeszélni, amelynek során személyre szabottan koncentrálunk egy-egy testrész intenzív kezelésére.